Chatcontact, de nieuwste sensatie op chat gebied!
  • Totaal fake geldklopperij

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Allemaal

    Door Sami op 2 november 2019 Reageer

  • Ze laten je eerst 10 min wachten en zogenaamd kaarten schudden en vervolgens hoor je nog niks bij saskia echt nie tnormaal

    Sterke punten
    Gewoon antwoord geven

    Door San op 7 september 2019 Reageer

  • Met dank aan Sukran, deze onbaatzuchtige vrouw, vind een jaren lage verstopte katalysator van vervloeking van jaloerse, afgunst, blokkades enz. enz. Najaren tegenslag vind deze vrouw Sukran het probleem. Hiervan ben ik verlost 1000 mensen wisten wel hoe het weg moest, niks werkte niks hielp. Nog erger het werd nog veel erger. Nu na jaren ben ik verlost. Nogmaals mensen na jaren ben ik verlost van deze vloek doordat Sukran van trans medium box 07 het ontdekte. Zelf kan ik haar niet genoeg bedanken. Na 30 jaar kan ik bevrijd door het leven gaan. Ineens was ik verlost met dank aan Sukran Erdocan box 07 Transmedim. Bedankt Sukran je collega vriendin en dankbare vrouw Elies. Xxx

    Sterke punten
    Fijne oprechte medewerkers

    Zwakke punten
    Geen

    Door ELIES ELISHA /DONNA-KY op 5 september 2019 Reageer

  • Afgelopen maanden lekker gewerkt.
    Nu plotseling is het contact verbroken.
    Kan de site niet meer bereiken
    Is er iets loos, Cyl ?

    Door jan ten Veldhuis op 30 augustus 2019 Reageer

  • Al een paar keren geprobeerd te bellen, elke x krijg je te horen: er is 1 beller voor u?! En zo kan je wel uren blijven wachten.... ? Waarom kan je op de website van haar niet zien of ze online is? Dan weet je wanneer je haar kan bellen....

    Sterke punten
    Geen

    Door L. op 24 mei 2019 Reageer

  • Meerdere malen getracht te bellen, keer op keer hoor je van die piepjes. Terwijl er tijdens het beluisteren van het bandje duidelijk wordt aangegeven dat er enkele piepjes voorafgaand het doorverbinden te horen zijn. Man man... die piepjes hoor je continue minimaal een minuut aan en dan krijg je te horen dat er 1 gesprek voor jou is.

    Denk dat ze op deze manier niet veel klanten zal behouden...

    Door Ali op 4 april 2019 Reageer (1 reactie)

  • Dit is een betrouwbare en erkende professionele paragnosten team van Nederland.
    Nanette is een unieke paragnoste wereldwijd , die op dit hoge niveau ,met klasse mensen helpt en ondersteunt (chapeau).


    De website heeft allure , en hoge kwaliteit van kennis / deskundigheid rondom diverse levensvragen en spiritualiteit.

    Ook de internationale talen van diverse paragnosten maakt het speciaal. Ze zijn altijd bereikbaar 24/7.

    Mijn advies voor alle mensen , als je kwaliteit wilt en deskundigheid dan raad ik “your spiritual netwerk “ aan vanuit mijn hart........



    Sterke punten
    -Beste paragnosten wereldwijd
    -Betrouwbaar
    - Erkend bedrijf
    - 24/7
    - Internationaal met alle talen
    - Professioneel/ deskundig
    - Diversiteiten/ cultuur
    - Klasse niveau
    - Website tot in de details geordend op de hoogste top van Nederland.

    Door Denise op 26 maart 2019 Reageer

  • Contact gehad met medium Tivan hij zat gelijk aan de kern van mijn problemen en alles is uitgekomen zeker een aanrader

    Door dirk op 29 januari 2019 Reageer

  • in mijn ogen is Erkend Paragnosten de beste paragnosten site van nederland

    Sterke punten
    Scherp, helder, nononse en geen colareading, stelt geen vragen ....en beantwoord je vragen zonder dat je ze hebt hoeven stellen

    Zwakke punten
    geen

    Door ronald op 19 januari 2019 Reageer

  • Medium Gul is een zeer sterk en eerlijk recht door zee medium met een geboren gave

    Sterke punten
    Recht door zee , geen onzinnig verhaal maar too the point , je hoeft niks te zeggen zij haalt alles eruit , heden , verleden toekomst kan ook foto reading en Healen

    Zwakke punten
    Geen

    Door andre op 7 december 2018 Reageer

  • Ik ben éénmaal ingegaan op Amanda. Na een paar dagen kreeg ik weer een mail, dat ik , na betaling van € 29,99 , haar hulp krijg om zelf mensen te helpen, maar als ik dat niet doe, word ik ongelukkig.
    Dit vind ik intimidatie , want geen enkel medium mag je dit toewensen, dit is zeer dreigend. Ik heb er afstand van genomen , maar het zit mij niet lekker.

    Door Joyce op 11 november 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Advertentie suggereert dat ze je in een gratis van 2 minuut 30 antwoord geven op je vraag. Dat krijg je niet! Wat algemene onzin die iedereen kan bedenken om je aan de praat te houden. Na 2 minuut 30 vragen ze of je het consult af wilt maken voor 15 euro. Niks mis mee maar ben daar vantevoren open over.

    Sterke punten
    Geen

    Zwakke punten
    Zie bovenstaande

    Door Lidya op 26 juni 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Anita van de berg is een vreemd medium, ze zet soms schokkende onthoofdingsfilmpjes op haar facebook en lijkt dan in een manie te verkeren, soms denkt ze dat ze een profeet is. Deze vrouw heeft waanideeen en manische buien. Ik zou haar afraden voor oprecht advies, wanneer je een oppepper nodig hebt dan kan het misschien goed uitpakken door haar manipulatieve complimenteuse praatjes.

    Sterke punten
    Opbeurend complimenteus

    Zwakke punten
    Borderliner en lanisch depressief, tevens soms grootheidswaanzin.

    Door Ron op 11 mei 2018 Reageer (1 reactie)

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Zeer gevaarlijk medium die kwetsbare goedgelovige mensen geld aftroggelt. Zeer onbetrouwbaar! Mensen aub trap niet in haar val zoals ik ooit gedaan heb.

    U- neek

    Door U- neek op 16 april 2018 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Mooie website, duidelijk welk bedrijf achter deze website zit.Geen een van de vage website's die je vind
    Pro je kunt bij top paragnosten in iedere taal terecht, die met zorg zijn geselecteerd
    Zo blij met Arabisch te kunnen spreken

    Sterke punten
    Duidelijke site, mooie site en serieuze mediums en paragnosten
    Altijd in de nacht aanwezig voor als je niet kunt slapen of eindelijk tijd voor een goed advies wilt voor het slapen gaan

    Door Nadia op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Ik ken haar al geruim wat jaren en ben sinds dien nooit meer bij een andere paragnost langs geweest

    Sterke punten
    Scherp, helder, nononse en geen colareading, stelt geen vragen ....en beantwoord je vragen zonder dat je ze hebt hoeven stellen

    Zwakke punten
    wachttijden

    Door Vanessa op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Erkend Internationaal paragnost, geeft voorspellingen en informatie die zij zonder enige vorm van info kan weten en geeft voorspellingen op zeer lang termijn die uitkomen.
    Verder is zij een top mental en life coach die ook daadwerkelijk jouw leven op de rit weet te krijgen
    Ze spreekt je nooit naar de mond, en is direct straight to the point
    Een van de beste in Nederland en Belgie

    Sterke punten
    Intelligent, humor, bewezen gave , wil geen vooraf info en brengt in een paar minuten de reden van de komst van uw bezoek naar buiten met oplossingen.
    Je gaat naar huis dat je weet dat iemand je daadwerkelijk heeft gezien waar je problemen zijn en jou van oplossingen voorziet
    Drukke praktijk maar zorgt altijd voor een plaatsje te vinden voor urgente situatie's
    Spreekt 5 talen en heeft overal verstand van zaken

    Zwakke punten
    Drukke agenda, kan een wachttijd zijn

    Door Jael op 18 november 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.

  • Deze site heeft de meest serieuze adviseurs en coache's uit verschillende landen beschikbaar.
    Verder zijn zij ook de enige met een mooie uitstraling qua site, professionaliteit en is de beveilig van de site kenbaar met de bedrijfsnaam.Zij zijn verder de enige die hun bedrijfsgegevens vermelden en ook nog eens top gescreende paragnosten van over de hele wereld tot hun beschikking hebben.
    Voor een goed en betrouwbaar consult Your Spiritual Network

    Sterke punten
    Duidelijke professionele site en zichtbaarheid van bedrijfsgegevens.Opvallend in look en uitstraling.En top erkende paragnosten en geen chat wat niet werkt voor readings omdat de concentratie verloren gaat

    Zwakke punten
    geen

    Door jael op 21 september 2017 Reageer

    Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.