Merk je dat dingen niet goed gaan in het leven? Zit je met vragen, twijfels en of onzekerheden? Om antwoord te krijgen op alle vragen ben je bij Mediumchat op het juiste adres. Op deze site heeft men niet alleen de mogelijkheid om antwoord te krijgen op vragen, maar men kan zich ook spiritueel ontwikkelen. De coaches, helderzienden, paragnosten, mediums en kaartleggers van deze site helpen leden van deze site met het vinden van antwoorden op hun vragen. Op deze site heeft men namelijk de mogelijkheid om te communiceren met mediums, paragnosten, helderzienden, kaartleggers en coaches via chat of email. In de meeste gevallen wordt er gechat. Om gebruik te kunnen maken van de diensten van de site is het van belang, dat men een gratis account aanmaakt. Vervolgens heeft men de mogelijkheid tot een eenmalig korte gratis kennismaking- chat. Om verder gebruik te kunnen maken van de diensten van de site, bestaat de mogelijkheid om een creditpakket aan te schaffen. Dit is van belang om contact op te kunnen nemen met een specialist naar keuze. Men heeft verder de mogelijkheid om een volledig consult op te starten op Medium chat. Daarnaast kan men een foto uploaden en versturen naar de consulent voor een fotoreading. Gebruikers van deze site kunnen ook een sms alert inschakelen. Zo weet men precies wanneer een favoriete specialist online komt. Op Mediumchat website vinden gebruikers altijd iemand, die bij hen past. In dit geval wordt ook rekening gehouden met gaven en persoonlijkheid. Men heeft de mogelijkheid op deze site om te kiezen uit tientallen specialisten. Leden van deze site kiezen ervoor om liever te chatten met een specialist om diverse redenen. Men kan rustig nadenken over de vragen die men wilt stellen, men kan chatten vanuit een eigen veilig omgeving en men hoeft vooraf geen afspraak te maken. Men kan het gesprek achteraf nog nalezen en men bepaald zelf hoe hoog de kosten worden. In ieder geval krijgt men niet te maken met hoge telefoonrekeningen. De specialisten op deze site geven niet alleen goed, helder en eerlijk advies, maar schrijven ook heel graag over hun vak. Men schrijft onder andere over paragnosten, astrolijn, online kaartleggen, helderzienden, tarot, engelenkaarten, sjamanisme, koffie dik kijken en waarzeggers. Daarnaast kan men op deze site ook terecht voor de online daghoroscoop.

Mediumchat Reviews

 • Deze mensen moeten er ook aan verdienen moet je maar denken. Op zo"n manier kan ik het ook. Begoochelen en betoveren en mensen een illusie voorhouden door hun te dreigen dat het anders niet goed met je zal komen en mensen die bang zijn doen het dan toch maar. Bangmakerij. Sommige mensen hunkeren naar aandacht, belangstelling en eenzame in een kwetsbare positie daar moeten ze het van hebben.

  Sterke punten
  Een grote fantasie

  Zwakke punten
  Ze houden je voor dat het anders niet goed zal komen en dat mag je nooit zeggen en dit doen ze zodat je maar overstag zult gaan om toch maar een chat aan te gaan.

  Door Tio op 7 januari 2020 Reageer
 • Advertentie suggereert dat ze je in een gratis van 2 minuut 30 antwoord geven op je vraag. Dat krijg je niet! Wat algemene onzin die iedereen kan bedenken om je aan de praat te houden. Na 2 minuut 30 vragen ze of je het consult af wilt maken voor 15 euro. Niks mis mee maar ben daar vantevoren open over.

  Sterke punten
  Geen

  Zwakke punten
  Zie bovenstaande

  Door Lidya op 26 juni 2018 Reageer

  Deze review is meer dan een jaar oud en misschien niet meer relevant.


Bezoek Mediumchat

Schrijf je eigen review