Reviews van deze auteur

Chatcontact, de nieuwste sensatie op chat gebied!

Begin er niet aan!

Review over Jouw Toekomst

Helaas net zo als vele medium websites is dit pure oplichting, de mensen die schuil gaan achter deze dure 0900 lijnen moesten ze oppakken, deze mensen plukken je helemaal kaal en het ergste is ze komen er mee.weg ook want je belt zelf. TRAP ER NIET IN MENSEN. Ik begrijp dat je dit doet, op zoek naar antwoorden, toekomst voorspelling. Hun weten de antwoorden niet. Natuurlijk als er een relatie verbroken is en je ex heeft een ander heb je vragen. Ze zeggen allemaal dat het goed komt, ze komt terug, zolang jij dit geloofd geloof je het. Geld problemen, natuurlijk zeggen ze dat het goed komt er komt geld aan. Maar zo werkt dit niet mensen echt niet. Ook niet de alleenstaande mediums of paragnosten, astro, angels, mediums.nu Ze vertellen je wat je wilt horen zodat jij je goed voelt en dan heel misschien, ja heel misschien komt het goed. Het ene verhaal is nog mooier dan het andere, zolang jij maar belt en geld er aan uit geeft. Doe dit niet mensen deze oplichting moet stoppen! Deze mensen maken meer kapot dan nodig is, mensen komen in de schulden, zien geen uitweg meer door deze mooie verhalen die gebaseerd zijn op cold of hot reading.GEEF ER GEEN GELD AAN UIT

Review over AstroChat.net

Helaas net zo als vele medium websites is dit pure oplichting, de mensen die schuil gaan achter deze dure 0900 lijnen moesten ze oppakken, deze mensen plukken je helemaal kaal en het ergste is ze komen er mee.weg ook want je belt zelf.
TRAP ER NIET IN MENSEN.
Ik begrijp dat je dit doet, op zoek naar antwoorden, toekomst voorspelling.
Hun weten de antwoorden niet.
Natuurlijk als er een relatie verbroken is en je ex heeft een ander heb je vragen. Ze zeggen allemaal dat het goed komt, ze komt terug, zolang jij dit geloofd geloof je het.
Geld problemen, natuurlijk zeggen ze dat het goed komt er komt geld aan.
Maar zo werkt dit niet mensen echt niet.
Ook niet de alleenstaande mediums of paragnosten, astro, angels, mediums.nu
Ze vertellen je wat je wilt horen zodat jij je goed voelt en dan heel misschien, ja heel misschien komt het goed. Het ene verhaal is nog mooier dan het andere, zolang jij maar belt en geld er aan uit geeft.
Doe dit niet mensen deze oplichting moet stoppen! Deze mensen maken meer kapot dan nodig is, mensen komen in de schulden, zien geen uitweg meer door deze mooie verhalen die gebaseerd zijn op cold of hot reading.

Sterke punten
Dat ze altijd mooie sprookjes vertellen

Zwakke punten
Dat nog bestaat

reacties: